Εστιατόριο Rex
Kέρκυρα

Ξεχωριστό Φαγητό
για ξεχωριστούς επισκέπτες

Σε ένα ζεστό περιβάλλον
στην πόλη της Κέρκυρας

Εστιατόριο Rex στην Κέρκυρα

Το εστιατόριο μας βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας σε μια από τις κεντρικότερες οδούς, την οδό Καποδιστρίου.  Ο χώρος μας περιβάλλεται από ιστορικά κτίρια ανεγερμένα κατά την διάρκεια της Γαλλικής κατοχής του νησιόυ και προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον.

Το εστιατόριο REX αποτελεί για πολλές δεκαετίες ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια του νησιού και οι επισκέπτες του απολαμβάνουν τις στιγμές που μοιράζονται μαζί μας. Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που εμπλεκόμαστε στη λειτουργία ενός τόσο ιστορικού και σημαντικού εστιατορίου και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια στο να βελτιώνουμε καθημερινά το περιβάλλον και τις υπηρεσίες μας.

Τι είπαν για εμάς

Κριτικές Εστιατορίου

Delicious food, no words can describe it. Service is excellent, friendly and helpful. We had a salad, 2 main courses a bottle of local wine and dessert, each tasty and unforgettable. Definitely recommend it and I’ll go back there.

One of, if not the best restaurant in Corfu. I come back yearly for a summer vacation and this is one place I never miss. Everything is delicious , the service is great.

Great place to eat, wonderful food served by attentive staff, nothing to much trouble, we sat outside and watched the world go by as we eat out meal, l just love the laid-back Greek way of life.

This place is amazing!The food is very delicious and fresh.The staff is kind and hospitality.I recommend this restourant to everyone who likes or who wants to try fresh greek cuisine.

our dishes

Μενού Εστιατορίου

Η προετοιμασία των πιάτων που προσφέρουμε χαρακτηρίζεται από προσοχή στη λεπτομέρεια, χρήση των καλύτερων συστατικών και εφαρμογή υψηλών τεχνικών μαγειρικής.

Κάθε μενού που δημιουργούμε προορίζεται να γίνει ένα γαστρονομικό ταξίδι όχι μόνο μια συλλογή από διάφορα πιάτα. Δημιουργήθηκε με πάθος και αφοσίωση και μας λατρεύουμε να το μοιραζόμαστε με τους επισκέπτες μας.

Τοποθεσία του Εστιατορίου

Το Rex βρίσκεται σε έναν από τους πιο γραφικούς και δρόμους της πόλης της Κέρκυρας, μια τοποθεσία ιδανική για να προσφέρει μια υπέροχη ατμόσφαιρα για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Το εσωτερικό του εστιατορίου μας είναι διακοσμημένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και εμπλουτισμένο με πίνακες του Κερκυραίου ζωγράφου Κεντάρχου. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν έναν ζεστό και ευχάριστο χώρο.

Κρατήσεις

Θα χρειαστούν μόνο δευτερόλεπτα για να μας στείλετε ένα αίτημα κράτησης μέσω email. . Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση το συντομότερο δυνατό.

rex restaurant logo

Φωτογραφίες Εστιατορίου

Μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη εικόνα από το εσωτερικό του εστιατορίου και τη διακόσμηση, καθώς και ορισμένα επιλεγμένα πιάτα από το μενού μας μέσω των φωτογραφιών.

Βρείτε μας

Είναι εύκολο να εντοπίσετε το εστιατόριο μας, αλλά σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να δείτε το στίγμα μας στο χάρτη και να επικοινωνήσετε μαζί μας.